Следвайте Гласове в ТелеграмМоята кандидатура ще обедини десницата и аз в

...
Следвайте Гласове в ТелеграмМоята кандидатура ще обедини десницата и аз в
Коментари Харесай

Вили Лилков: Кандидатурата ми ще обедини десницата. Терзиев подхожда за кандидат на БСП

Следвайте " Гласове " в Телеграм

„ Моята кандидатура ще сплоти десницата и аз в идващите дни публично ще желая поддръжка от Съюз на демократичните сили и от ДСБ. Ще бъдем същинската опция за спечелването за изборите в София “, сподели проф. Вили Лилков, който е претендент за кмет на столицата, повдигнат от Инициативен комитет, пред bTV.

Той акцентира, че ГЕРБ би трябвало да се явят със своя лична кандидатура в София.

„ София е един прекрасен град, само че към момента стои в 20-ти век. Този град към момента не е дръзнал да влезе в 21-ви век “, изясни Лилков.

Според него Столична община не би трябвало да се ръководи от червен кмет.

„ В политиката аз съм следил доста политически партии, които се трансформират в черни дупки, тъй като в един миг те се свиват към своите водачи, ядра, и не излъчват никакви сигнали като черните дупки “, счита Лилков.

„ Много бързо се развиха нещата до преди една седмица въобще нямах това желание, само че от момента, в който се появи кандидатурата на ПП-ДБ безусловно бях залят от позвънявания и оферти на десни хора да стана претендент “, изясни Лилков.

Той разяснява и кандидатурата на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев. „ Тя е по подобаваща да бъде кандидатура на Българска социалистическа партия. Мисля, че не е разумно такава кандидатура да бъде препоръчана на десните гласоподаватели след 30 години преход. Тази кандидатура е разделила доста тежко дясната общественост “, добави Лилков.

Според него децата не би трябвало да носят виновност за дейностите на предците си. „ В случая не става въпрос за нещо нормално, а за правоприемник на най-мракобесната конструкция, която е налагала, утвърждавала и репресирала в българското общество “, счита Лилков.

Източници: бТВ, " 24 часа "

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР